tiistai 23. heinäkuuta 2024

Monikansalliset talmudtahotko määrittelevät ihmisten oikeuden laskea leikkiä ja kujeilla? Kuntavaaleissa muutoksen saumaa? Seppo Lehto kysyy: Kuntavaalit Tampere 2025 haussa sitoutumattomia vaaliehdokkaita yhteislistallemme?

Kuntavaaliehdokas Tampere #SeppoLehto 22.7.2024 Tampereen Maauimalassa 700m uitu Nyt hymyä aurinkoista kuva19 sekä sananvapauden rajoituksista ohessa huomioita videosensuuria koskien: 


----
Twitter julkaisi toisin kuin youtube:


----
Koska talmuduskovaiset vääristelevät sanomaani: Otsikko uusiksi 25.7.2024: Monikansalliset talmudtahotko määrittelevät ihmisten oikeuden laskea leikkiä ja kujeilla? 
------------------ ----
Video yllä:700 m uinti Tampere Maauimala krampit Lämpötila +26 hellepäivä #KuntavaaliehdokasTampere #SeppoLehto

Palautteeni youtubelle, mikä poistanut videoni 25.7.2024:
Se että olen harrastanut itseivaa kuuman päivänä noustuani uimasta leikkien apinaa ei voi loukata muita? Tai se että retorisesti käytän germaanikansojen "siegHeil" voitokas päivä tervehdystä sarkastisesti uinnin päätteeksi, ei voine myöskään olla kehenkään kohdistuvaa vihapuhetta? Kuuluu samaan sarjaan "kättelihän Hitler, Stalin, Mao ja Churchill? Onko huumorin kukka ja kujeilu kielletty youtuben käyttöehdoissa? Olisiko Charles Chaplin Diktaattori elokuvakin youtuben käyttöehtojen vastaista?

Viite:
Hei Sitoutumaton Kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo!

 
Näyttää siltä, että 700 m uinti Tampere Maauimala krampit Lämpötila +26 hellepäivä #KuntavaaliehdokasTampere #SeppoLehto ei ole yhteisösääntöjen mukainen. Yhteisön suojaamiseksi olemme poistaneet sisällön YouTubesta.

Havaittua
 
Sisältösi ei noudata käytäntöämme (vihamielistä sisältöä koskevaa käytäntöämme).

 
YouTubessa ei sallita sisältöä, joka lietsoo vihaa yksilöitä tai ihmisryhmiä kohtaan suojeltuun ihmisryhmään kuulumisen perusteella. Tämä käsittää esimerkiksi epäinhimillistämisen, loukkaukset, stereotyyppien käyttämisen, väitteet alemmuudesta tai salaliittoteoriat. Arvioimme koulutuksellisen, dokumentaarisen, taiteellisen ja tieteellisen sisällön tapauskohtaisesti. Voimme poiketa käytännöstä, mikäli sisällön asiayhteys on sovelias ja riittävä. Tutustu käytäntöön
-------

Https://Kuntavaalien-yhteislista-Tampere.blogspot.com Yhteislistalaisia haussa? Pedon hetki, on aika toimia eikä makoilla taivastellen turhuuksia?
--------
Kuntavaaliehdokas Tampere #SeppoLehto 22.7.2024 Tampereen Maauimalassa 700m uitu Nyt hymyä aurinkoista kuva6 https://municipal-elections-candidate.blogspot.com/


-------------------

Kuntavaalit Tampere 2025 haussa sitoutumattomia vaaliehdokkaita yhteislistallemme? 

Kysymys: Oletko valmis kansakunta kutsuu toimeen valoisan valkoisen tulevaisuuden asialle?




Kuntavaaliehdokas Tampere #SeppoLehto 22.7.2024 Tampereen Maauimalassa 700m uitu Nyt hymyä aurinkoista kuva11
 https://Kuntavaaliehdokas-Seppo-Lehto.blogspot.com






Kuntavaalit Tampereella 2025, haussa sitoutumattomia kuntavaaliehdokkaita yhteislistallemme jokainen kerää 10 nimen tukilistan valitsijayhdistykseelleen ja sitten yhteislistalle + Samalla kaavalla: 

Parempien eduskuntavaaliehdokkaiden hankinta on yhteinen etumme? 

Eduskuntavaalit 2027: 

Jokainen ehdokas kerää 100 tukinimeä omalle valitsijayhdistykselleen ja sitten tämä valitsijayhdistys Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislistamme jäseneksi.


Kuntavaaliehdokas Tampere #SeppoLehto 22.7.2024 Tampereen Maauimalassa 700m uitu Nyt hymyä aurinkoista kuva18




Koollekutsujana tamperelainen Huk historioitsija aluepalauttaja Lehto Seppo. Yhteydenotot yhteislistalle tuloa koskien Vapaussoturi@gmail.com



----------------------
Irtiotto puoluekoirista eri puolueissa. Sitoutumattomat isänmaalliset kuntavaaliehdokkaat yhteislista vireillä kuntavaaleihin 2025. Tervetuloa mukaan?


Kuntavaaliehdokas Tampere #SeppoLehto 22.7.2024 Tampereen Maauimalassa 700m uitu Nyt hymyä aurinkoista kuva14 https://Kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.com





--------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti